Internet, data en telecommunicatie

Wat is er mogelijk op het gebied van Internet, TV kijken, Wifi enz. Wanneer men niet thuis is in deze materie is het vaak lastig om de juiste keuze te maken.

 Het hoeft niet moeilijk te zijn.  Kwestie van inventariseren. Samen zoeken wij naar de oplossing die aansluit op uw behoefte en wensen.

DE TECHNISCHE DETAILS

WIFI

Wifi, afgeleverd in uw modem of router van uw internetprovider. Voor kleine ruimtes voldoende dekking. In grotere ruimtes echter niet, slechte verbindingen zijn vaak het gevolg.

 Er zijn diverse wifi systemen, de beste echter worden bekabeld afgeleverd. De accesspoints van het merk Ubiquiti voldoen ruimschoots aan de laatste categorie, voor binnen en buiten! probleem opgelost!

VOIP Telefonie

Voip telefonie, het is de toekomst! Analoge en ISDN verbindingen vervallen in 2019. Service wordt niet meer ondersteund. Alle locaties die nu worden aangesloten op een glasvezelverbinding leveren automatisch Voip, (voice over internet protocol). Eigenlijk een onderdeel van uw nieuwe LAN.

Glasvezel

Ook de analoge TV verbindingen verdwijnen. Coax is allang niet meer de standaard. TV kijken, een onderdeel van internet.

Via de bijgeleverde ontvanger(s), maak je een verbinding met het netwerk van de provider, keuze uit diverse pakketten. Deze pakketten zijn flexibel in te richten.

Voor ITV dient er een andere kabel naar uw TV gelegd te worden…..maak een afspraak en wij regelen het voor u!

MEER INFORMATIE OF GRATIS INVENTARISATIE

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier.